Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolások: az MLS-ből a Bajnokok Ligájába tart a tehetség! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a DC United tehetségét, Kevin Paredest élénken figyeli a Red Bull Salzburg. Az osztrák együttes nem kizárt, hogy visszautasíthatatlan ajánlattal áll majd elő a washingtoni klub irányába. 

Az amerikai sportsajtóban megjelentek szerint Kevin Paredes hamarosan elhagyhatja az MLS-t, és ő ehet a következő tehetség, aki Európába szerződik az USA-ból.

18 esztendős középpályás a DC United alapembereként keltette fel a Red Bull Salzburg érdeklődését.

A hírek szerint az osztrák bajnok ajánlatot is készülni tenni a transfermarkt.de által 1 millió euróra taksált tehetségért. Az amerikai lapok szerint a Salzburg érdeklődése olyannyira komoly, hogy már csak az a kérdés, nyáron, vagy a télen történik-e meg a kapcsolatfelvétel a két klub között?!

Paredes a Bajnokok Ligájában az utóbbi években rendre érdekelt Salzburg második amerikai játékosa lehet a 2021 januárjában, a Philadelphia Uniontól szerződtetett,  Brendan Aaronson után.
Aaronson útja egyébként remek ajánlólevél lehet Paredes számára, hiszen a 20 esztendős honfitárs fél év elteltével az amerikai válogatott és a Red Bull alapemberévé vált, piaci értékét pedig már 10 millió euróra taksálják.