Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elképesztő összeget ajánl kiszemeltjéért a City – sajtóhír

A szigetországi sajtó egybehangzó beszámolói szerint a Manchester City együttese továbbra is meg akarja szerezni a Tottenham legnagyobb sztárját…

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

A The Guardian legfrissebb jelentése értelmében a Manchester City vezetősége mintegy 150 millió eurót ajánlott fel a Tottenham részére Harry Kane szolgálataiért cserébe, amely összeg már igencsak elgondolkoztathatja a londoni klub képviseletét.

A Spurs 27 esztendős saját nevelésű játékosa már a nyolcadik szezonját töltötte a londoniak első csapatában, és a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját mostanság már meg sem tudja közelíteni, sokak szerint azért, mert klubot szeretne váltani. Kane az utolsó három szezonjában többször bajlódott sérülésekkel is, kevesebb lehetőség jutott számára, így két évvel ezelőtt 17, tavaly 18, a legutóbbi kiírásban pedig 23 találatot jegyzett a bajnokságban.

Az angol válogatott kiválósága és a 2018-as vb-gólkirály ugyanakkor minden sorozatot figyelembe véve 336 mérkőzésen 221 gólt szerzett a Tottenham színeiben.