Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Úton a csapathoz a Sevilla új hátvédje – sajtóhír

A csütörtök esti órákban a Sevilla új igazolása Európába vette az irányt, hogy csatlakozzon új csapatához a patinás argentin egylettől…

Többek közt Fabrizio Romano is megerősítette a megegyezés tényét, mely szerint a River Plate argentin válogatott jobbhátvédje, Gonzalo Montiel előreláthatólag 10 millió euró körüli összeg ellenében rövidesen a Sevilla játékosa lesz.

A “milliomosok” 24 éves védője a csapat saját nevelésű játékosaként 2016-ban mutatkozott be a River felnőtt csapatában, a 2017-2018-as idény óta pedig fiatal kora ellenére kihagyhatatlan meghatározó játékosnak számít. Montiel minden sorozatot figyelembe már több mint 100 tétmeccset játszott a buenos airesi óriásklub színeiben, tagja volt a 2018-as Libertadores-kupa-győztes és  2019-es Libertadores-kupa-döntős csapatnak egyaránt. Továbbá eddigi szerepvállalása alatt három argentin kupát, két szuperkupát és két Recopát nyert már a csapattal.

Mindeközben 2019 óta Lionel Scaloni szövetségi kapitány is rendszeresen számol vele az argentin válogatottban, mely színeiben 13 alkalommal lépett pályára, és természetesen tagja volt az idei Copa Américát megnyerő Albicelestének is.

Montiel Európába szerződése már januárban is felmerült, a nemzetközi sajtóbeszámolók szerint többek közt az AS Roma, az Olympique Lyon, a Valencia és a Villarreal érdeklődött az európai csapatok közül