Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb játékosát adta kölcsön a Chelsea! – Hivatalos

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea együttese hivatalos fórumain közölte, hogy kölcsönadta középpályását, Kenedyt a Flamengonak.

(Photo by Chris Lee – Chelsea FC/Chelsea FC via Getty Images)

Michy Batshuayi után újabb játékosát adta kölcsön a Chelsea gárdája Kenedy személyében. A brazil futballista a Flamengo  csapatához került kölcsönbe a 2021/22-es szezonra. A Sky Sports értesülései szerint a Flamengonak vásárlási opciója is van a játékosra, akit 10 millió euróért szerezhetnek meg végleg. Kenedy 2016 nyarán érkezett a londoni együtteshez, ám csak elvétve kapott lehetőséget a bizonyításra, többnyire kölcsönadták őt. A szélső szerepelt már a Watford, a Newcastle United, a Getafe és a Granada csapatnál is is az elmúlt években. Mielőtt szülőföldjére utazott volna, még szerződést hosszabbított a Chelseavel, amely 2023 nyaráig köti a londoniakhoz.

Kenedy a “Kékek” színeiben minden sorozatot figyelembe véve 27 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 3-3 gólt és gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 10 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.