Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Koeman végre pihentetni fogja fiatalját

A Barcelona is megkezdte az új bajnoki szezont a múlt héten a Real Sociedad ellen, ahol a katalánok fiatal tehetsége egy mozgalmas nyár után nemhogy csak kezdőként lépett pályára, de végig is játszotta a mérkőzést. Sokak szerint most már muszáj pihennie, és ezt erősítette most meg a katalánok edzője, Ronald Koeman is. 

(Photo by Pedro Salado/Quality Sport Images/Getty Images)

Pedri a nyári Európa-bajnokság egyik legjobbja volt, ahol egészen az elődöntőkig menetelt a spanyol válogatottal. Ezt követően behívták az olimpiai keretbe is, ahol már a döntőig jutottak, ám ott kikaptak braziloktól. A játékok után szinte azonnal vissza is tért Barcelonába, hogy megkezdje a felkészülést az új szezonra, így Pedri nem pihent túlságosan sokat a nyáron.

Ez a terhelés viszont még egy fiatal számára is sok lehet, és többen aggódnak miatta, nehogy összeszedjen a fáradtság miatt egy komolyabb sérülést.

Ronald Koeman azonban most azt nyilatkozta, hogy a szombati bajnoki után végre pihentetni fogja játékosát. 

“Holnap még játszani fog, de azután két hétig pihenni fog”

– erősítette meg a holland szakember az Athletic Bilbao elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A Barcelona szombat este 22:00-kor a baszkok otthonába látogat a La Liga 2. fordulójában.