Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: CR7 nem kezdett, a távozását találgatják

Ahogyan arról beszámoltunk, a Juventus csapata 2-2-es döntetlent ért el az Udinese vendégeként az olasz bajnokság (Serie A) új idényének nyitófordulójában…

(Photo by Alessandro Sabattini/Getty Images)

A Juventus bajnoki nyitányán Cristiano Ronaldo jókora meglepetésre csak a cserepadon kapott lehetőséget, majd a kispadról beállva a hajrában szerzett egy lesgólt, mellyel eldönthette volna a mérkőzést.

A megbízható forrásnak tekinthető Fabrizio Romano már a meccs előtt közölte, hogy CR7 saját kérése miatt a csere lesz. A transzferguru egészen pontosan azt állította, hogy “konkrét kérés volt Cristiano részéről, mert reméli, hogy a következő napokban talál megoldást a piacon”.

Nem tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent, mert az ötszörös aranylabdás portugál klasszis eddig folyton azt hangoztatta, hogy maradni szeretne a csapatnál. Jelentheti azt, amit a legtöbben gondolnak egyből, hogy szeretné elhagyni a csapatot és már javában új klubot keres, de akár érthetjük úgy is, hogy meg szeretné várni, amíg véget ér a piac és lecsendesednek a körülötte zajló – alaptalan? – találgatások. Mindenesetre furcsa döntés volt, hogy önhatalmúlag maradt ki egy olyan játékos, aki eddig maximalizmusa révén mindig, minden percet a pályán akart tölteni.

Természetesen több sem kellett a nemzetközi sajtónak, és máris mindenki újra azt találgatja, hogy CR7 hova fog igazolni az átigazolási piac hátralévő hetében.