Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékos lett a magyar válogatott pályaedzője – HIVATALOS

A magyar válogatott keret kihirdetése mellett az MLSZ szerdai sajtótájékoztatóján egy másik fontos bejelentés is történt…

Az MLSZ a szerdai sajtótájékoztatóján hivatalosan bejelentette, hogy a magyar labdarúgó-válogatott új pályaedzője a korábbi válogatott labdarúgó, Laczkó Zsolt lesz, aki az U21-es válogatott szövetségi edzőjeként ténykedő Gera Zoltán helyét veszi át.

“Tudtuk, hogy az Eb után Gera Zoltánra már nem számíthatunk, mert visszatér az U21-es válogatotthoz. Az vészhelyzet volt, szükségünk volt rá, úgyhogy szeretném megköszönni neki innen is a rendkívül hasznos segítségét. Meggyőződésem, hogy Zsolt a lehető legjobban tudja helyettesíteni” – jegyezte meg a válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi.

“Nagy megtiszteltetés, hogy csatlakozhatok a válogatott stábjához. Amikor Marco Rossi hívott, nem sokáig gondolkodtam. Mindent meg fogok tenni, hogy a játékosoknak segítsek. Még nem nagyon fogtam fel, de próbálok maximálisan helytállni. Nagy felelősség ez, hiszen az ország legjobb játékosaival és egy nagyon jó edzővel, emberrel dolgozhatok együtt” – tette hozzá az újonnan kinevezett Laczkó.

A még mindig csak 34 esztendős egykori játékos 2019-ben fejezte be profi pályafutását, mely során neves hazai együttesek mellett a Leicester City és a Sampdoria csapataiban is megfordult külföldön.