Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Ha Mbappé távozni akar, a mi feltételeink szerint fog történni”

Ahogyan arról beszámoltunk, a minap a Real Madrid egy igen komoly ajánlatot tett a Paris Saint-Germain részére Kylian Mbappé leigazolása érdekében, amely azonban nem nyerte el a francia klub vezetőségének tetszését…

(Photo by Harold Cunningham/Getty Images)

A Paris Saint-Germain sportigazgatója, Leonardo az RMC Sport részére adott interjú keretein belül reagált nyilvánosan a Real Madrid csapata által Kylian Mbappé megszerzéséért tett ajánlatra:

“Mbappé csatlakozni szeretne a Real Madridhoz és mi nem állunk az útjába. Elutasítottuk a madridiak első ajánlatát, de ha az elképzeléseink találkoznak, akkor bármi történhet. Ez a hivatalos ajánlat rendkívül messze van attól, amit szeretnénk kapni érte. A 160 millió euró kevesebb, mint amennyit adtunk érte 2017-ben. Egyelőre nem tervezünk újra tárgyalni a Real Madriddal, de az átigazolási időszak augusztus 31-ig tart, de nem engedjük el őt kevesebbért annál, mint amennyit mi adtunk érte a Monacónak.

Sosem mondtuk azt, hogy nyitva áll az ajtó Mbappé előtt, azt beszélik, hogy az elnök nem akarja eladni, én igen. Ez nem igaz, egy állásponton vagyunk, ha egy játékos távozni akar, akkor az a mi feltételeink szerint fog történni…”

Ugyanakkor mint ismeretes, amennyiben Mbappé nem hosszabbítja meg a 2022-ben lejáró szerződését a csapatával, akkor a PSG csak idén nyáron (vagy jövő januárban) értékesítheti őt pénzért, ellenkező esetben ingyen távozhat.