Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A La Ligából érkezik a Chelsea új védője – sajtóhír

A BL-győztes Chelsea csapata megbízható sajtóinformációk szerint rövidesen új hátvéd érkezését jelentheti be…

Gianluca Di Marzio úgy fogalmazott, hogy a felek mindenben megállapodtak egymással, hogy Jules Koundé rövidesen átigazoljon a Sevilla együttesétől a Chelsea-hez mintegy 50 millió euróért cserébe.

A 22 éves francia középhátvéd napjaink egyik legfelkapottabb hátvédje, a szakértők véleménye szerint posztja nagy sztárja lehet világviszonylatban az elkövetkezendő évek során. Koundé 2019 nyarán 25 millió euróért cserébe szerződött az andalúziai gárdához a Girondins Bordeaux-tól, jelenlegi kenyéradója még 2024-ig bír vele szerződéssel, azonban úgy tűnik, hogy már idén nyáron értékre akarják váltani őt. A benini származású, ám francia korosztályos válogatott védő fiatal kora ellenére két idény alatt már 88 mérkőzést játszott a piros-fehérek színeiben, és abszolút alapembernek számít Julen Lopetegui nagyokat rendre veszélyeztető csapatában.

A korábbi beszámolók szerint a teljesség igénye nélkül a Manchester City, a Barcelona, a Liverpool és a Manchester United együttese egyaránt élénken érdeklődött Koundé esetleges mielőbbi megszerzése iránt, végül úgy tűnik, hogy a londoniak lesznek a befutók érte.