Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – A Lazio kiválóságával erősített az Inter! – hivatalos

Igaznak bizonyultak a régóta terjedő hírek, vagyis a bajnoki címvédő Inter színeiben folytatja pályafutását a Lazio egyik legjobbja, az argentin Joaquín Correa…

Az Internazionale hivatalos csatornáin erősítette meg a hírt, miszerint a Lazio argentin kiválósága, Joaquín Correa aláírt. A tapasztalt csatár 5 millió euró ellenében érkezett kölcsönbe, illetve a szerződés magába foglal egy kötelező vásárlási jogot, ez további 25 milliót jelent. Correát ezzel együtt 2025-ig szóló kontraktus fogja kötni az Interhez.

Joaquín Correa első Serie A-s állomáshelye a Sampdoria volt, ahol 1,5 évet töltött el. Innen elkerült a Sevillába, az andalúziai együttest két évig erősítette, de kimondott stabil alapemberré nem tudott válni. A Lazióhoz 2018 nyarán igazolt, az évek alatt rengeteget fejlődött és vált a csapat egyik meghatározó alakjává. Correa 117 tétmérkőzésen húzhatta fel magára a Lazio szerelését, ezeken 30 találatot és 18 gólpasszt jegyzett.

Correa tagja volt annak az argentin válogatottnak, amely megnyerte a Copa Americát. Lionel Scaloni 3 találkozón is pályára küldte, összesen eddig 8-szor kapott lehetőséget hazája nemzeti csapatában, 2 gólt szerzett.