Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: megegyezés született az olasz csapattal, távozhat a mellőzött védő! – sajtóhír

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid hátvédje iránt érdeklődik a Fiorentina. Gianluca Di Marzio legfrissebb értesülései alapján a két klub azóta megegyezett egymással, s a mellőzött Álvaro Odriozola holnap várhatóan megérkezik Firenzébe.

Az általában jól informált Gianluca Di Marzio szerint a Real Madrid és a Fiorentina lényegében megegyezett egymással, ebből kifolyólag Álvaro Odriozola várhatóan holnap Firenzébe utazik. A mellőzött védő kölcsönbe érkezik a neves olasz csapathoz, a szerződés nem fog tartalmazni opciós vásárlási jogot. 

Álvaro Odriozolát 2018 nyarán érkezett a Sociedadtól a Real Madridhoz. A spanyol hátvéd nem tudott alapemberé válni, közben ráadásul a Bayern Münchent is megjárta, de a bajoroknál sem igazán számoltak vele, mindössze 5 tétmérkőzésen jutott szóhoz. A ‘Királyi gárdában’ az idei bajnoki szezonban mindkét fordulóban a kispadon kapott csak helyet, az évek során csupán 43 találkozón lépett pályára a Realban, ami roppant kevés, kisebb sérülései, illetve a fél éves müncheni kitérő ellenére.