Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ligán belül váltott csapatot Simeone legidősebb fia – HIVATALOS

A csütörtöki napon került bejelentésre, hogy Diego Simeone három fia közül a legidősebb az olasz bajnokság (Serie A) mezőnyén belül új csapat szolgálatába szegődött…

(Photo by Enrico Locci/Getty Images)

A Hellas Verona együttese a csütörtöki nap folyamán számolt be róla, hogy vételi opcióval kölcsönvette Giovanni Simeone játékjogát a Cagliari csapatától.

A 26 esztendős argentin támadó az elmúlt két teljes bajnoki szezon alatt 18 találatot szorgoskodott össze a szárd klub színeiben, abból 12-t az első, hatot a második szezonjában. Ezt megelőzően két év alatt a Fiorentina színeiben 20, míg egy év szezon során a Genoa alkalmazásában 12 találatra volt képes még a 2016-2017-es kiírásában. “Cholito” korábban hazájában a River Plate és a Banfield csapataiban bontogatta a szárnyait, mielőtt édesapja nyomdokaiba lépve, Olaszországba szerződött volna.

Az ötszörös argentin válogatott Simeone minden Serie A-s szezonjában legalább évi 33 mérkőzésen pályára lépett, várhatóan új csapatában is alapember lehet, ahol a korábban a Cagliarinál is megforduló Eusebio Di Francesco lesz az edzője.