Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatér korábbi csapatához a Chelsea játékosa – sajtóhír

Megbízható sajtóbeszámolók szerint minden kérdés eldőlt, és a Chelsea létszámfeletti középpályása hamarosan visszatérhet ahhoz a klubhoz, ahol annyira szeretett játszani…

 

Az átigazolási ügyekben jártas Fabrizio Romano forrásai szerint a Chelsea rövidesen 2023-ig megújítja Tiemoué Bakayoko szerződését a klubnál, majd a 2021-2022-es szezonra 500 ezer euróért kölcsönadja az AC Milan részére, akik az évad végeztével további 20 millió euróért cserébe véglegesíthetik majd a játékost.

A 27 éves elefántcsontparti származású francia védekező középpályás 2017-ben igazolt a Monacótól a londoniakhoz 40 millió fontért cserébe, s első szezonjában 43 alkalommal lépett pályára a “Kékek” mezében. A 2018-2019-es szezonban azonban az AC Milanban, majd a következő kiírásban előző állomáshelyén, az AS Monacóban szerepelt kölcsönben, legutóbb pedig a Napoli foglalkoztatta őt átmenetileg. Azonban eddig egyik kölcsönző klub sem véglegesítette őt, és a londoniak is újabb lehetőséget kerestek számára.

Bakayoko annak idején a Rossoneri szolgálatában 31 bajnokin, összességében pedig 41 tétmérkőzésen lépett pályára, egy gólt szerzett.