Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: jól haladnak a tárgyalások a kiszemelt támadóról – sajtóhír

Cristiano Ronaldo távozása után a nemzetközi sajtó szerint a Juventus csapata új támadó leigazolását vette fontolóra, a legfőbb kiszemelttel pedig közel vannak a megállapodáshoz…

 

Romeo Agresti megalapozott információi szerint a csatárposztra erősítést fontolgató Juventus csapata megegyezett az Everton együttesével Moise Kean megszerzéséről, amely kétéves kölcsönvételt és 20 millió eurós vételi opciót tartalmaz. Eközben Alfredo Pedullá konkrétan már “done deal”-ként emlegette az üzletet, amely gyakorlatilag megköttetett.

A 21 éves labdarúgó annak idején a torinóiak akadémiáján nevelkedett, majd 2016 és 2019 között az első csapatban is szerepelt. Az olasz rekordbajnoknál való berobbanásával párhuzamosan alapembere lett az olasz U21-es válogatottnak, és 2019 márciusában gólokkal debütált a felnőtt nemzeti csapatban. Ebben az év nyáron közel 30 millió font ellenében szerződött a torinóiaktól az angolokhoz, azonban képtelen volt megtalálni a PL-ben a számításait.

Az elmúlt szezonra a Paris Saint-Germain csapatához küldték kölcsönben, ahol viszont 22 bajnokin 12 gólt szerzett, minden sorozatot figyelembe véve pedig 16 gól lőtt 32 tétmérkőzésen a csapat színeiben, és bár elégedettek voltak, végül a nagyobb nevű sztárok miatt nem tartották meg, ellenben a liverpooli “kékek” továbbra sem számolnak vele.