Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! Cristiano Ronaldo visszatért Manchesterbe – HIVATALOS

Egész nap arról szóltak a hírek, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja a Juventust, és visszatér korábbi sikerei helyszínére, amit most a Manchester United meg is erősített. 

(Photo by Emmanuele Ciancaglini/Quality Sport Images/Getty Images)

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United hivatalos oldalain keresztül jelentette be, hogy visszatér hozzájuk Cristiano Ronaldo. Arról nincs hivatalos információ, hogy mennyit fizettek érte, és hogy mennyi időre írt alá, de egybehangzó angol sajtóértesülések szerint 25 millió euróba került az MU-nak az üzlet és 2023-ig szól az új kontraktusa.

A napokban rengeteg hír jelent meg arról, hogy hova fog igazolni Ronaldo, mindezek közül csak annyi volt biztos, hogy Manchesterbe, de azért a Párizst sem zárták ki teljesen. Korábban a Cityről pletykáltak, de ez végül meghiúsult, miután a City a hírek szerint úgy döntött, hogy mégsem szeretnék leigazolni. Ekkor kapva kapott az alkalmon a United, és a portugál már rá is bólintott az ajánlatra.

Cristiano Ronaldo 2018-ban igazolt a Juventusba a Real Madridból 117 millió euró ellenében. Bár az áhított BL-trófea nem jött össze, azért nem panaszkodhat Ronaldo, mivel olasz bajnok és kupagyőztes is lett. A portugál a gólokat is szépen termelte: minden sorozatot figyelembe véve 134 mérkőzésen 101 gólt és 22 gólpasszt jegyzett.