Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olaszországba került a Barca támadója – HIVATALOS

A korábbi várakozásoknak megfelelően az FC Barcelona együttese az átigazolási piac hajrájában valóban kölcsönadta létszámfeletti csatárát…

(Photo by Joan Valls/ Urbanandsport /NurPhoto via Getty Images)

Az olasz bajnokságban (Serie A) csapnivalóan rajtoló kis csapat, a Spezia jelentette be, hogy kölcsönvette a Barcelona együttesétől a katalánok B csapatának támadóját, Rey Manajt.

A 24 éves albán válogatott csatár korábban sokáig Olaszországban szerepelt, hiszen különböző kisebb csapatokban kezdte pályafutását, majd a 2014-2015-ös idényben a Cremonese színeiben mutatkozott be a profik között. Manaj 2015 és 2018 között az Inter alkalmazásában állt, és a milánóiaknál négy meccset játszott a Serie A-ban, míg tőlük kölcsönben a Pescara és a Pisa együtteseiben szerepelt. 2017-ben viszont maga mögött hagyta Itáliát és Spanyolországba került, amikor a Nerazzurri a Granadához irányította kölcsönben. Az ezt követő két idényt a másodosztályú Albacete alkalmazásában töltötte, 37 meccsen kilenc gólt lőtt a Segunda Divisiónban.

Ezután vitte őt el a Barca B csapathoz, a katalánok harmadosztályú csapatában 15 meccsen nyolc találatig jutott az előző kiírásban, most azonban magasabb szintről mutatkozott igény a szolgálatai iránt, és nem gördítettek akadályt a távozása felé.

A Spezia egy pontot szerzett az új idény első két mérkőzésén, az elmúlt hétvégén pedig 6-1-es vereségbe szaladt bele a Lazio ellen.