Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lengyelországba igazolt a Ferencváros alapembere – HIVATALOS

Az átigazolási időszak hajrájában elhagyta a Ferencváros csapatát az elmúlt két és fél évben erősítő rutinos középpályás, aki a patinás lengyel egyesületben folytatja karrierjét…

A lengyel bajnoki címvédő Legia Warszawa csapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést kötött a Ferencváros légiósával, Ihor Haratinnal, aki 2024 nyaráig kötelezte el magát új kenyéradójához.

A 26 esztendős ukrán védekező középpályás 2019 januárjában érkezett az FTC-hez, amely színeiben 108 tétmérkőzésen 11 gólt szerzett, és 11 gólpasszt osztott ki. Haratin három bajnoki címet és egy BL-menetelést regisztrált a zöld-fehéreknél. A 2020-2021-es idényben 25, míg egy szezonnal korábban 30 NB I-es mérkőzésen szerepelt.

“Három magyar bajnoki cím, egy Bajnokok Ligája-csoportkör, két Európa-liga-csoportkör. Két és fél különösen eredményes és csodálatos évet töltöttem Budapesten, de pályafutásom ezen szakasza ma véget ér. – Nagy megtiszteltetés volt részese lenni Magyarország legnagyobb klubja sikereinek. Soha nem felejtem el az együtt szerzett tapasztalatokat, az ünneplést a fantasztikus szurkolókkal. Magammal viszem ezeket az emlékeket. Sok szerencsét, FTC! Hajrá, Fradi!”

– búcsúzott a távozó játékos Instagram-oldalán a Ferencvárostól.