Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bordeaux lejárt szerződésű középpályását szemelte ki a Fradi – sajtóhír

Román sajtóértesülések szerint a címvédő magyar bajnok Ferencváros lehet az egyik befutó a Bordeaux-nál lejárt szerződése Hatem Ben Arfáért. 

(Photo by Marcio Machado/Getty Images)

Emanuel Rosu román újságíró szerint a Ferencváros is erősen érdeklődik Hatem Ben Arfáért. A 34 éves francia támadó középpályás szerződése a nyáron járt le a Bordeaux-nál, azóta pedig nem talált új csapatot magának.

A sajtóhírek szerint azonban nem a Fradi az egyetlen, aki szeretné leigazolni a középpályást: Ben Arfa a román első osztályban szereplő Rapid együttesével is tárgyal, és egy meg nem nevezett Bajnokok Ligájában szereplő klub is harcban van érte. A játékos még nem döntötte el, hogy melyik csapatban folytassa a  karrierjét.

Ben Arfa igen kalandos karriert tudhat magáénak. Játszott az Olympique Lyonban, az Olympique Marseille-ben, a Newcastle-ben, a Hull Cityben, a Nice-ben, a PSG-ben, a Stade Rennais-ben, a Real Valladolidban és végül a Bordeaux-ban. A játékosnak nem ismeretlen az sem, hogy szerződés nélkül maradt, hiszen már ez a hatodik alkalom, hogy nem hosszabbították meg a kontraktusát.