Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Cristiano Ronaldo nem tisztelte a Juventust!”

A közelmúltban igencsak felkavarta az álló vizet a már amúgy is eseménydús átigazolási időszak hajrájában Cristiano Ronaldo klubváltása, aki a Juventus együttesétől visszatért korábbi csapatához, a Manchester Unitedhez…

(Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto via Getty Images)

A Juventus csapatától távozó Cristiano Ronaldo önhatalmúlag kiürítette az öltözőszekrényét, és tájékoztatta a klubot, hogy véget ért a torinói tartózkodása, mindezt tette úgy, hogy még egy évig élő szerződés kötötte a klubhoz. Ez a megtartás pedig a torinóiak egykori legendás középhátvédje, Sergio Brio szerint abszolút nem volt sportszerű:

“Több tiszteletet érdemel a Juventus, és úgy gondolom, hogy nem így kellett volna elhagynia a csapatot. Ez nem volt szép tőle. Mindig nagy büszkeséggel beszélek azokról a csapatokról, amelyeknél játszottam, hiszen szerződtettek és bíztak bennem. Cristiano nagyszerű játékos, de a búcsúja mást mutatott.”

Ronaldo 2018 nyarán mintegy 100 millió euró ellenében igazolt a Juventushoz, amely színeiben 134 mérkőzésen 101 gólt szerzett és bár az első két évben megnyerték a bajnokságot, legutóbb arról is lemaradtak, a BL-ben várt áttöréshez képtelen volt hozzásegíteni csapatát. Bár állítólag a csapat nyitott lett volna a további foglalkoztatására, a portugál klasszis végül a távozás mellett döntött, klubja pedig nem gördített elé akadályt.