Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Megvan Mustafi új csapata – HIVATALOS

Az átigazolási piac lezárása után természetesen a klubok még igazolhatnak szabadúszó játékosokat, így végre az Arsenal egykori hátvédje is megtalálta új csapatát…

(Photo by Lars Baron/Getty Images)

A szabadon igazolható Shkodran Mustafi leigazolását a csütörtöki napon jelentette be a spanyol élvonalbeli (La Liga) Levante csapata, amely két évre szóló megállapodást kötött a rutinos hátvéddel.

A még mindig csak 29 éves egykori világbajnok védő múlt tavasszal féléves szerződést kötött a Bundesligából kieső Schalke 04 csapatával, miután az azt megelőző bő négy évet az Arsenal alkalmazásában töltötte. Mustafi az “ágyúsok” színeiben több mint 150 mérkőzésen lépett pályára 2016-tól idén januárig. Pályafutása korábbi szakaszában pedig szerepelt már a La Ligában is, 2014 és 2016 között éppen új csapata városi riválisa, a Valencia játékosa volt.

Mustafi mostani klubváltásának a Mestallában aligha örülnek, hiszen annak idején még karrierje felfelé ívelő szakaszában 81 tétmeccsen viselte a “denevérek” szerelését, már csak emiatt is pikánsak lesznek majd az elkövetkezendő valenciai városi rangadók.