Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pelét meg kellett operálni

A futballtörténelem valaha volt egyetlen háromszoros világbajnoka a minap arról adott tájékoztatást, hogy a napokban műtéten esett át daganatos megbetegedéséből kifolyólag…

(Photo by FABI0 TEIXEIRA /Anadolu Agency/Getty Images)

A brazilok 80 éves egykori klasszisa, Pelé a közösségi oldalán keresztül hozta nyilvánosságra, hogy daganatos megbetegedése miatt megoperálták egy Sao Pauló-i kórházban, mely során szombaton eltávolítottak egy gyanús elváltozást a vastagbeléből, de már nagyon jól érezi magát:

“Szerencsére hozzászoktam, hogy nagy győzelmeket ünnepeljek. Mosollyal az arcomon, sok optimizmussal és örömmel fogok szembenézni ezzel a mérkőzéssel is, hiszen a családom és a barátaim szeretete támogat.”

A brazilok legendája a múlt héten a járvány miatt elhalasztott rutinvizsgálatokra érkezett a Sao Paulo-i Albert Einstein Kórházba, ahol már hat napja ápolják, ezt a sportoló egyik tanácsadója közölte a Reutersszel. A vizsgálatokat követően az orvosok végül indokoltnak tartották, hogy bent tartsák. A sportoló menedzsere közösségi oldalán korábban azt írta, nincs semmi ok az aggodalomra Pelé egészségét illetően.

Pelé annak idején 1958-ban, 1962-ben és 1970-ben ünnepelhetett világbajnoki címet a brazil válogatott futballistájaként.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pelé (@pele) által megosztott bejegyzés