Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern és a Real is a Chelsea védőjére hajt! – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint a Bayern München és a Real Madrid is szeretné megszerezni a Chelsea védőjét, Antonio Rüdigert, akinek a jövő nyárig van érvényes szerződése a londoni “Kékekkel”.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Igen nehéz dolga lesz a Chelsea vezetőségének, ha szeretnék megtartani Antonio Rüdigert. A német hátvéd a Frank Lampard korszak alatt nem számított meghatározó játékosnak a “Kékeknél”, és az angol menedzser kész volt eladni őt, akár jóval a piaci értéke alatt is. Thomas Tuchel érkezésével viszont Rüdiger kirobbanthatatlan lett a védelemből. Tuchel szeretné is, ha a futballista elkötelezné magát hosszabb távra a londoni csapatnál, ám a Fichajes értesülései szerint a Bayern München és a Real Madrid gárdája is nagy erőkkel csábítja a védőt, akinek jövő nyáron lejár az aktuális szerződése. Amennyiben a Chelsea nem tud megegyezni a 28 esztendős játékossal, úgy még a tél folyamán értékesíteniük kellene őt, ezt követően ugyanis szabadon igazolhatóvá válik.

Rüdiger 2017 nyarán igazolt a Chelseahez az AS Roma csapatától. A klub mezét azóta 153 alkalommal ölthette magára, amelyeken 7 gólt és 3 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 28 millió euróra taksálja a mértékadó transfermarkt.