Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Elkapta a koronavírust az argentin legenda

A dél-amerikai kontinensen a koronavírus-járvány sajnos továbbra is jóval súlyosabb károkat okoz, mint Európában, napról napra több az új fertőzés és a haláleset, és egyre több híres ember is megfertőződik…

 

Immár közel egy hete kórházban ápolják a River Plate egykori legendás kapusát, Ubaldo Fillolt koronavírus-fertőzése miatt, annak ellenére, hogy korábban már mindkét oltását megkapta. Szerencsére az argentinok 71 éves nagy kedvence a körülményekhez képest jól érzi magát, és kedélyesen üzent a közösségi média felületén:

“Napról napra egyre jobban érzem magam. Köszönöm mindenkinek a szeretetet, az üzeneteket és az állandó támogatást. Rengeteg szeretet kapok, a feleségemmel, Olgával együtt, erős és őszinte ölelést küldünk a lélekből. Vigyázzatok magatokra és vigyázzatok arra, aki melletted van.”
 
Fillol az eseménydús pályafutása során 1973 és 1983 között mintegy 360 mérkőzésen védte a “milliomosok” kapuját, ugyanezen időszakban pedig 58 alkalommal lépett pályára az argentin válogatottban. Karrierje alatt többek közt a Quilmes, a Racing Club és az Argentinos Juniors kapusa is volt, külföldön a Flamengo és az Atlético Madrid csapatainál fordult meg, aktív pályájának 1991-ben a Vélez Sarsfield csapatától intett búcsút.