Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Ancelottival szervezettebb a csapat, mint Zidane-nál!”

Elismerően beszélt a Real Madridról az olasz Inter vezetőedzője, Simone Inzaghi, a két csapat szerdai (21:00), Bajnokok Ligája találkozóját megelőző sajtótájékoztatóján.

(Photo by Berengui/DeFodi Images via Getty Images)

“Nehéz csoportba kerültünk, ahol nem vár ránk könnyű meccs. Igaz, hogy jól ismerjük a közelmúltból az ellenfeleinket, így a Real Madridot is, de ez nem lesz hatással a szerdai meccsre!” – idézi a madridi As című sportnapilap Ancelottit.

“A Real Madrid tapasztalt csapat, ezen a szinten pedig döntő tényező lehet a tapasztalat. Rutinos, sokat megélt játékosaik vannak, és egy tapasztalt edzője van a csapatnak. Azt gondolom a mostani Real Madrid jóval szervezettebb, mint mondjuk az egy évvel ezelőttibb. Remekül játszanak a kis területeken, kiválóan passzolnak, Luka Modriccsal az élen, és sokat futnak. A lehető legjobb teljesítménye lesz szükségünk ellenük! Elképesztő támadóik vannak, akik egyre jobb formába játszanak. Ott van például Vinicius Junior, aki nagyot lépett előre idén, ellenállhatatlanul és eredményesen futballozik.– folytatta Inzaghi, a csapata első és legfőbb céljaként azt jelölte meg a BL-ben, hogy 2010 után végre eljussanak a legjobb 16 közé.

“Jól akarunk szerepelni a sorozatban, a legfőbb célunk az, hogy az Inter végre eljusson oda, ahová való, az egyenes kieséses szakaszba!” – így az olasz tréner, aki még visszatért egy-két gondolat erejéig Carlo Ancelotti méltatásához:

“Ancelotti az egyik valahova volt legjobb edző! Rengeteg trófeát nyert, a csapatai rendre eredményesek, és nagyon szervezettek. Volt szerencsém a testvérem (Pippo Inzaghi) edzéseit nézni a Milannal Ancelottival. Rengeteget lehet tőle tanulni, akár edzőként, akár magánemberként. Fantasztikus személyiség!”