Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: 3 forduló után máris itt az első edzőváltás!

Nem kellett sokat várni az első edzőváltásra az olasz bajnokságban (Serie A). A mai nap folyamán ugyanis megszületett a hivatalos bejelentés, hogy a Hellas Verona és Eusebio Di Francesco útjai elválnak.

Mindössze 4 mérkőzést élt meg a Hellas Verona kispadján Eusebio Di Francesco. Az 52 esztendős szakemberrel pocsék rajtott vett a bajnokságban a csapat, hiszen a Sassuolo, az Inter és a Bologna ellen is vereséget szenvedtek, így jelenleg csak a jobb gólarányuknak köszönhetően nem ők a sereghajtók. A vezetőség a tegnap esti, Bolognától elszenvedett vereség után döntött úgy, hogy megköszönik Di Francesco munkáját, aki a 3 vereség mellett egyetlen sikert tudott felmutatni az Olasz Kupában a harmadosztályú Cantanzaro ellen. Az olasz sajtó szerint a megüresedett helyet Igor Tudor veszi át, aki a Juventus szakmai stábjának a tagja.

Di Francesco igen komoly, nem éppen pozitív statisztikát tudhat magáénak, ugyanis a legutóbbi 19 Serie A-s meccséből egyet sem tudott megnyerni, 5 döntetlen és 14 vereség a mérlege. Ezen adat láttán nem meglepő, hogy igen hamar menesztették legutóbbi 3 állomáshelyéről, hiszen a Sampdoria, a Cagliari és a Verona kispadján összesen 38 mérkőzés jutott az olasz szakvezető számára, ebből 26 a Cagliarinál.