Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nyitott a hosszabbításra a Spurs ásza – sajtóhír

Noha a nyári átigazolási időszak utolsó napjaiig folyamatosan téma volt a klubváltás, egyelőre úgy tűnik, hogy továbbra is elkötelezett csapata iránt a Tottenham kiválósága…

(Photo by Rob Newell – CameraSport via Getty Images)

Az Eurosport információi szerint a sokáig bizonytalan sorsú Harry Kane készen áll megújítani 2024-ig érvényes szerződését a Tottenham csapatával, amennyiben az új megállapodásban kivásárlási záradékot is rögzítenek, így bizonyos összeg ellenében szabadon engedhetik őt.

Mint ismeretes, a londoniak gólfelelősére jó ideje ácsingózott a Manchester City és a Real Madrid csapata, azonban a londoniak egyáltalán nem akartak megválni tőle, így meghiúsult az átigazolása.

A Spurs 27 esztendős saját nevelésű játékosa már a nyolcadik szezonját töltötte a londoniak első csapatában, és a 2017-2018-as szezonbeli 30, valamint az azt megelőző évben repesztett 29 gólos PL-szezonját mostanság már meg sem tudja közelíteni, sokak szerint azért, mert klubot szeretne váltani. Kane az utolsó három szezonjában többször bajlódott sérülésekkel is, kevesebb lehetőség jutott számára, így két évvel ezelőtt 17, tavaly 18, a legutóbbi kiírásban pedig 23 találatot jegyzett a bajnokságban.

Az angol válogatott kiválósága és a 2018-as vb-gólkirály ugyanakkor minden sorozatot figyelembe véve 340 mérkőzésen 223 gólt szerzett a Tottenham színeiben.