Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Örülök, hogy tudunk szenvedni is!”

A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti roppant elégedettnek tűnt, hogy csapata a meg tudta nyerni végül az Inter elleni találkozóját a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitányán. 

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

“Tetszett amit a csapattól láttam, hiszen megmutattuk, hogy igen is tudunk szenvedni a sikerért!” – idézi a madridiak hivatalos honlapja Ancelotti meccs utáni értékelését.

“Örülök, hogy tudunk szenvedni, hiszen erre nagy szükségünk lehet még a szezon során. Meg van a magunk karaktere is, amely ma három ponthoz segített bennünket. Fontos győzelem volt a legnagyobb csoport-riválisunk otthonában!” – folytatta Ancelotti, aki szerint döntő volt, hogy feljavultak csapatként a második félidőre.

“Az első félidőben voltak problémáink, de szerencsére Courtois fantasztikusan védett. A folytatásra feljavultunk, és egyre jobban futballoztunk. Változtattunk is a taktikánkon, ezért állt be például Rodrygo is. Új színt hozott a játékba, ahogyan a cserejátékosok mindannyian Veszélyesebbek lettünk a széleken. Mint mondtam nagyon örülök a győzelemnek, ami a játékosok érdeme!” – fogalmazott Ancelotti.