Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Brighton játékosa saját magát tartja a Premier League legjobb középpályásának

Az új Premier League szezont nagyon jól kezdő Brighton & Hove Albion játékosa Yves Bissouma egy interjúban elárulta, hogy saját magát tartja a bajnokság legjobb középpályásának.  

(Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images)

A Brighton and Hove Albion csapata nagyon jól kezdte az angol bajnokság új szezonját. Az előző szezonban még a kiesés ellen küzdő együttes jelenleg a tabella hatodik  helyén áll egy vereséggel és három győzelemmel. Az egyik legjobbjuk, Yves Bissouma, aki már tavaly is megmutatta, hogy mire képes, de mégsem vitte el egy nagyobb csapat a nyár folyamán, ahogy azt sokan várták.

A 25 éves játékos az angol BBC Sportnak adott egy interjút a hétvégi, Leicester elleni bajnoki előtt, amit korábbi csapattársa, a Brighton örökös gólkirálya, Glenn Murray készített.

Murray megkérte Bissoumát, hogy nevezze meg a Premier League legjobb középpályását, majd viccesen azt is hozzátette, hogy saját magát nem mondhatja, ám mégis ez történt.

“Nem akarok arrogáns lenni, de számomra én vagyok a legjobb. Ezért nem mondhatok más nevet. Tudom, hogy a Premier League-ben nagyon sok jó középpályás van, de saját magamnak én vagyok a legjobb, mert ha így gondolom, az önbizalmat ad és energiát a kemény munkához, hogy megmutassam, én is itt vagyok Én csak a focira akarok fókuszálni, és minden meccsen játszani minden héten. Jó akarok lenni, hogy győzelemhez segítsem a csapatomat, a többit pedig majd meglátjuk”

Bissouma 2018-ban érkezett a Brightonhoz a Lille csapatától 16,9 millió euró ellenében. Azóta minden sorozatot figyelembe véve 100 mérkőzést játszott eddig a “Sirályoknál”, ahol 4 gólt és 2 gólpasszt is jegyzett.