Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi klubjához térhet vissza az olasz támadó – sajtóhír

Miután egész nyáron nem talált csapatot magának, megbízható források szerint úgy tűnik, eldőlt hol folytatja az olasz válogatott egykori kiválósága…

(Photo by Simon Holmes/Getty Images)

Nicoló Schira megalapozott információi szerint a korábban az európai visszatéréssel kacérkodó Sebastian Giovinco korábbi csapatához, az MLS-ben szereplő Toronto FC gárdájával készül megállapodni.

A 34 éves támadó egészen 2015-ig nevelőcsapatát, a Juventust erősítette, menet közben kölcsönben megfordult az iránta később is érdeklődő Parma soraiban, majd 2015-ben távozott TFC gárdájához. Az “Atomhangya” négy szezon alatt 68 gólt szórt a tengerentúli profi ligában, aztán három szezont töltött szaúdi Al-Hilal alkalmazásában, ahol azonban a hírek szerint nem érezte tökéletesen magát, és váltásra vágyott.

Giovinco fénykorában 23-szor húzhatta magára a címeres mezt, azonban az MLS-be igazolása óta egyszer sem hívták meg őt a válogatottba, ami jó ideig megosztotta az olasz közvéleményt, de immár úgy tűnik, hogy egyre kevesebb esélye van az Azzurri mezének viselésére, főleg ha ismét másik kontinensre szerződik az európai földrész helyett.