Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Stöger: “Sok pozitívumot láttam”

Ahogyan arról beszámoltunk, a korai vezetés ellenére a Ferencváros együttese 2-1-es vereséget szenvedett a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga csoportkörének első fordulójában…

(Photo by Max Maiwald/DeFodi Images via Getty Images)

A Ferencváros osztrák vezetőedzője, Peter Stöger összességében elégedettnek tűnt a mérkőzés után, de bizonyos hiányosságokra is felhívta a figyelmet:

“A pillanatnyi teljesítmények számítanak, sajnos néhány szituációt nem úgy használtunk ki, ahogy kellett volna. Megvoltak a lehetőségeink, viszont azt is látni kell, hogy ezúttal nagyon kevés játékos foglalt helyet a padon, nem volt annyi cserelehetőségünk. Jó csapat vagyunk Magyarországon, a Leverkusen pedig jó csapat Németországban. Megpróbáltuk kijátszani az ellenfél védelmét, de hátul sok nyitott területet hagytunk és a Leverkusen egyből kihasználta a hibáinkat. Jó volt látni egyes teljesítményeket, a támadószekció is jó volt, tehát van, amivel elégedett vagyok. A 2-1 nem rossz eredmény, viszont jobbnak kell lennünk.

Sok pozitívumot láttam a csütörtöki mérkőzésben. Három hónapja vagyok a csapatnál és fontos felmérnem a játékosok szintjét, hogy milyen szinten tudnak játszani. Sokaknak a csütörtöki volt az eddigi legjobb mérkőzése, összességében elégedett vagyok.”

A magyar bajnok az Európa-liga második fordulójában a Real Betis csapatát fogadja szeptember 30-án, csütörtökön a Groupama Arénában.