A Real kiszemelte az Inter kulcsemberét – sajtóhír

A hétközi egymás elleni BL-mérkőzés után a Real Madrid együttese állítólag fontolóra vette az Inter ígéretes karmesterének szerződtetését…

 

A spanyol Fichajes információi szerint a Real Madrid csapata élénk érdeklődést mutat az Inter tehetséges irányítója, Nicoló Barella megszerzése iránt, akit a milánóiak mindenképpen szeretnének megtartani, és még 2024-ig köt szerződés a csapathoz.

A 24 éves szárd középpályás a Cagliari csapatában nevelkedett és mutatott kiváló fejlődést, melyet követően a Nerazzurri 2019-ben kölcsönben csapott le rá, később pedig véglegesítették őt. Barella fiatal kora ellenére már az első évében bizonyította rátermettségét, hiszen az említett szezonban 27 bajnoki mérkőzésen vetették be. Ezt követően az Inter tavalyi bajnokcsapatának kihagyhatatlan alapembere volt, hiszen a 38-ból 36 Serie A-s mérkőzésen fellépett, összességében pedig 46 pályára lépéssel zárta az elmúlt idényt.

Barella idén nyáron az Európa-bajnoki címet szerző olasz válogatottnak is kulcsfigurája volt, Roberto Mancini csapatának valóságos motorja volt a középpályán. 24 éves létére 2018-as debütálása óta már 31 alkalommal viselhette az olasz felnőtt válogatott szerelését.