Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Raiola felforgathatja a top csapatok védelmét

Az ügynök-guru, Mino Raiola sejtelmes nyilatkozatot adott, ami alapján a nyáron alapos változáson mehetnek át az olasz nagy csapatok védelmei.

Raiola olasz válogatott játékos ügyfele, Alessio Romagnoli szerződése a nyáron lejár a Milannál. A 26 éves védő 2015-ben csatlakozott a Milanhoz a Roma csapatától és azóta a csapatkapitányi karszalagot is kiérdemelte, azonban a jelenlegi szezonban egyáltalán nem számít alapembernek.

Raiola szerint ügyfele iránt élénken érdeklődik a Juventus, akinek a védelmében szintén játszik egy Raiola-ügyféle, a holland válogatott Matthijs de Ligt. Azonban korántsem biztos, hogy a két védő jelenti a Juventus jövőjét, hiszen de Ligt könnyen búcsút inthet a Juvénak. A 22 éves védőt nagy reményekkel szerződtették a torinóiak az Ajax-tól, de érkezése óta rengeteg kritikát kap.

“Alessio Romagnoli csatlakozhat a Juventushoz, mivel jövő nyáron lejár a szerződése, így de Ligttel együtt játszhatna, de korántsem biztos, hogy a Matthijs maradni fog”

Bármi is az igazság Raiola ért hozzá, hogyan kell kedvet csinálni egy rangadóhoz, hiszen a Juventus és a Milan vasárnap 20 óra 45 perctől csap össze.

Serie A állása