Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: Solskjaer 7 játékosától is kész megválni a télen! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint a téli átigazolási időszakban a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer kész eladni 7 játékosát is.

(Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)

A legfrissebb angol beszámolók alapján a Manchester United együttesét 7 játékos is elhagyhatja a téli átigazolási időszakban. Ole Gunnar Solskjaer ugyanis szeretne egy “nagytakarítást” tartani a szezon közepén, ahol elsősorban olyan játékosokat engedne el, akik nem tudtak bizonyítani a pályán töltött játékpercek alatt. A The Sun értesülései szerint ebbe a hetesbe tartozik 4 védő, 2 középpályás, valamint egy támadó. A védelemből Solskjaer kész lenne elengedni a tavaly nyáron szerződtetett Alex Tellest, a folyton sérülésekkel küszködő Eric Bailly-Phil Jones duót, valamint az előző szezont kölcsönben töltő Diogo Dalotot is. A középpályások közül a szintén tavaly nyáron szerződtetett és igen kevés bizonyítási lehetőséget kapó Donny van de Beek is távozhat, valamint Jesse Lingardot is kész elengedni a norvég mester. A támadók közül pedig a hírek szerint Anthony Martial irányába fogyott el Solskjaer türelme, így ő tőle is megválna a tél folyamán.

A beszámolók alapján a United a télen a távozókat legfőképp tehetséges akadémistákkal pótolná, valamint terveik szerint több fiatal tehetségüket is kölcsönbe küldenék a folyamatos fejlődés reményében.