Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MLS: David Beckham hamarosan debütálhat a ligában?

A hírek szerint Romeo Beckham közel áll ahhoz, hogy az édesapja által tulajdonolt Inter Miami színeiben is bemutatkozhasson.

(Photo by Michael Reaves/Getty Images)

A szeptember elején a Fort Lauderdale FC-vel első profi szerződését megkötő Romeo Beckham már be is mutatkozott az Észak-Amerikában a másodosztálynak számító USL League One-ban.
Miután a Ford Lauderdale lényegében a David Beckham által birtokolt Inter Miami ‘farmcsapatának’ is számít, Romeo Beckham egyre közelebb került a felnőtt futball legfelsőbb szintjéhez.

Állítólag a Miami edzője, Phil Neville már többször egyeztetett korábbi harcostársával, David Beckhammel arról, hogy Romeo miképpen kaphatna lehetőséget először edzéseken, majd mérkőzésen az MLS-ben szereplő klubnál.

“David arra kért, hogy mindenkinél legyek keményebb a fiával, ha oda kerül a csapathoz. Hallani sem akar kivételezésről! Romeonak amúgy is a legkeményebben kell dolgoznia, hogy esélyt kapjon, hiszen már most különlegesek az elvárások vele szemben! Sokat kell még dolgoznia, fejlődnie, de meg van benne a kellő alázatosság és eltökéltség. Nem féltem őt a profi futballban!”- idézik az angol és amerikai lapok Phil Neville-t, akinek egyébként fia, Harvey is hasonló utat járhat be, hiszen Romeo Beckham csapattársa.