Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: már januárban távozhat a kezdőcsapatból kikerülő játékos – sajtóhír

Az Ágyúsok próbálták megerősíteni keretüket a nyáron, ennek következtében szerződtettek egy fiatal tehetséges kapust is, aki úgy fest kiszorítja rutinosabb társát.

(Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Az Arsenal az átigazolási ablak hajrájában szerződtette Aaron Ramsdale-t a Sheffield Unitedtől, így Bernd Leno kapott maga mellé egy riválist a kapuba, és jelenleg úgy néz ki, hogy az angollal számol első számúként Mikel Arteta mester, ennek következtében januárban átadólistára kerülhet a német, mert nem szeretne padozni.

A 23 éves Ramsdale a Norwich ellen megkapta a lehetőséget a bizonyításra, amelyen remekül védett, így ő állhatott a kapuban a Burnley elleni bajnoki mérkőzésen is, ahol sikerült ugyancsak jó produkciót nyújtania. A két Premier League találkozón egy gólt sem kapott, ezért nem is meglepő, hogy inkább vele számol a spanyol mester.

Leno jelenlegi piaci értékét 22 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.com, szerződése 2023-ig szól, ennek függvényében még a téli átigazolási időszakban kaphatnak érte jobb konstrukciókkal bíró ajánlatokat.