Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Copa Sudamericana: kétgólos előnybe került a Bragantino – videóval

Magyar idő szerint szerdáról csütörtökre virradóra rendezték meg a második számú dél-amerikai nemzetközi klubtorna, a Copa Sudamericana 2021-es kiírása első elődöntő-párharcának első felvonását…

(Photo by Carla Carniel – Pool/Getty Images)

Az előzetesen is esélyesebbnek tartott Bragantino együttes 2-0-s hazai győzelemmel hozta a papírformát a Libertad ellen a Copa Sudamericana elődöntőjének első felvonásán. A brazil gárda a kezdetektől fogva uralta a mérkőzést, több támadást vezetett, még ha eleinte rendre ki is maradtak a lehetőségei. Az első félóra végéhez közeledve aztán Artur jobb oldali bejátszását a kapu közeléből Ytalo fejelte védhetetlenül a léc alá. A második játékrész első perceiben a hazaiak egy kezezés miatt jutottak büntetőhöz, melyet Artur a felső léc segítségével bombázta a kapuba. A brazil gárda a kétgólos vezetéssel sem elégedett meg, és több lehetősége volt akár a harmadik találat megszerzésére is, a hosszabbításban Candido be is talált, de gólját les miatt érvénytelenítették, így be kell érniük a 2-0-s előnnyel az egy hét múlva esedékes visszavágó előtt.

Copa Sudamericana, elődöntő, 1. mérkőzés:
Bragantino (brazil) – Libertad (paraguayi) 2-0 (1-0)
Gólszerzők: Ytalo (29.), Artur (50. – büntetőből), ill.

 

Copa Sudamericana, az elődöntő programja

Bragantino (brazil) – Libertad (paraguayi) 2-0 és szeptember 30., csütörtök 00:15
Penarol (uruguayi) – Athletico Paranaense (brazil) péntek, 02:30 és október 1., péntek, 02:30

Copa Sudamericana, döntő

Az elődöntők győztesei november 20., Montevideo

 

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!