Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BVB: a Man. United támadója érkezhet Haaland helyére! – sajtóhír

A 90min.com értesülései alapján a német élvonalban (Bundesliga) szereplő Dortmund a Manchester United támadóját igazolná le Erling Haaland helyére, amennyiben a norvég klasszis jövő nyáron távozna…

A portál információi szerint a Borussia Dortmund a Manchester United francia csatárát, Anthony Martialt szemelte ki Erling Haaland lehetséges utódjaként. Sajtóhírek alapján nem kizárt, hogy jövő nyáron távozni fog a norvég csillag, aki az aktuális idényben is rendkívül magas szinten teljesít és természetesen ontja a találatokat. Martial a jelenlegi szezonban jócskán a háttérbe szorult, ráadásul közben visszatért Cristiano Ronaldo. Láthatólag ő lesz a portugál klasszis érkezésének nagy áldozata. 

Anthony Martialt 2015 nyarán az AS Monacótól igazolta le a Manchester United 60 millió euró ellenében. A francia kiválóság az elmúlt években mindenképp a ‘Vörös ördögök’ meghatározó alakjának számított. Legkiemelkedőbb teljesítményét a 2019/2020-as kiírásban nyújtotta, akkor 48 tétmérkőzésen 23 gólig jutott, összesen pedig eddig 264 találkozón húzhatta fel magára a United szerelését, ezeken 78 találatot jegyzett.