Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “A győzelmeket sehol sem adják ingyen”

A nyáron jelentősen megerősödő Paris Saint-Germain csapata hiába kezdte hétből hét győzelemmel a francia bajnokság (Ligue 1) új idényét, a Bajnokok Ligája nyitófordulójában csak egyetlen pontot szerzett, és egyébként is rengeteg kritikával kell szembenéznie az együttesnek:

(Photo by ANP Sport via Getty Images)

A Paris Saint-Germain csapata a nyári igazolásaival kivívta, hogy mindenki a lehető legmagasabbra tette velük szemben a lécet, erről most a francia együttes argentin válogatott középpályása, Leandro Paredes beszélt:

“Nagyon jó hangulat van a csapaton belül, hogy hétből hét győzelemmel indítottuk a bajnokságot. Természetesen mindannyian bánjuk, hogy a BL-ben nem sikerült nyernünk, de a Manchester City ellen ott lesz a lehetőség a javításra. Hosszú a szezon, sok játékosunk van, nem most kell a lehető legjobb formában lenni, de szerintem mindenképpen biztató volt a rajt, mert a győzelmeket sehol sem adják ingyen. Mindannyiunk számára fájdalmas volt, hogy tavaly nem nyertük a bajnokságot, ezért ebben a szezonban minden meccsünkön mindent megteszünk, hogy megnyerjük és visszaszerezzük ezt a bajnoki címet.”

A 27 éves középpályás ugyanakkor kitért arra, hogy a magas elvárások ellenére biztosan nehéz dolguk lesz: “nem lesz könnyű, mert bizonyára mindenki bennünket akar legyőzni. Teljesen normális, hogy jelenleg mindenki rólunk beszél, próbálnunk nem nagy jelentőséget biztosítani az üres kritikáknak, csapatként szeretnénk a legjobbak lenni.”