Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Tottenham akarja a Juventus játékosát – sajtóhír

Szigetországi lapinformációk szerint a Juventus csapatától érkezett sportigazgató ezúttal a torinói csapatból szemelt ki szélsőt a Tottenham számára…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A Mirror információi szerint a Tottenham együttese januárban meg akarja szerezni a Juventus szélsőjét, Dejan Kulusevskit, akit annak idején még a londoniak mostani sportigazgatója, Fabio Paratici csábított a torinóiakhoz ottani tevékenysége alkalmával.

A még mindig csak 21 éves svéd szélsőt a Juventus 2020 januárjában szerezte meg az Atalantától, az akkori tavaszt még kölcsönben a Parmában töltötte, az elmúlt idényben azonban 35 bajnokin és összesen 47 tétmérkőzésen lépett pályára. Kulusevski állandó résztvevője lett a csapatának, összesen hét gólig jutott. Az évad második felében viszont sokszor csak epizódszerep jutott számára. Az új szezonban is hiába lépett pályára öt bajnokin, kezdőként csupán egyszer számítottak rá, emiatt talán ő maga is hajlik a váltásra, és csapata részéről sem érinthetetlen.

A macedón felmenőkkel rendelkező labdarúgó 2019-es bemutatkozása óta már 17 alkalommal lépett pályára a svéd válogatottban, az idei Európa-bajnokságon is szerepelt a nemzeti együttesben.