Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hihetetlen! Megint megsérült a Juventus csapatkapitánya

Az olasz bajnokság (Serie A) hétvégi fordulójának vasárnap déli összecsapásán a rekordbajnok Juventus együttesét újabb csapás érte a Sampdoria ellen…

(Photo by Jonathan Moscrop/Getty Images)

A Juventus csapata ismét elvesztette sérülés miatt csapatkapitányát, Paulo Dybala a Sampdoria elleni találkozó elején egy nagyszerű gólt szerzett, húsz perc elteltével azonban izomhúzódása miatt le kellett őt cserélni.

Az argentin támadó az utóbbi időben többször is makacs térdproblémáival bajlódott, ezúttal pedig minden bizonnyal ismét kihagyás várhat rá. Az első vélekedések szerint nem csak elővigyázatosságból cserélték le, hanem sajnálatos módon megint komolyabb probléma állhat a háttérben, de természetesen ez majd csak a vizsgálatok után derülhet ki. Dybala könnyek közepette sétált le a pályáról, miután kiderült, hogy nem tudja a folytatni a játékot, a csapatkapitány megpróbáltatásai pedig továbbra sem értek véget.

A 27 éves csatár már a hetedik szezonját kezdte a Bianconeri alkalmazásában, sérülései és formahanyatlása révén az előző idényben kapta a legkevesebb lehetőséget. A 2020-2021-es kiírásban mindössze 19 bajnokin lépett pályára és négy gólt szerzett a csapat színeiben, de összességében is csak 25 meccsen szerepelt. Az új idényben a mai találkozón már harmadszor volt eredményes, két bajnoki és egy BL-találat jóvoltából.