Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Januárban távozhat a Juventus kegyvesztettje – sajtóhír

Angol sajtóhíresztelések szerint az olasz rekordbajnok Juventus csapata januárban készen áll megválni mellőzött középpályásától…

(Photo by Daniele Badolato – Juventus FC/Juventus FC via Getty Images)

A The Sun információi szerint a Juventus vezetősége nem gördítene akadályt Aaron Ramsey esetleges januári távozása elé, amennyiben akár ingyen is sikerülne megszabadulni a szebb napokat is látott középpályástól.

A 30 esztendős walesi középpályás 2019 nyarán lejáró szerződésűként hagyta el az Arsenalt 11 év együttműködést követően, s amíg a PL-ben az “Ágyúsok” színeiben brillírozott és húzóember volt, addig az új közegben kevésbé találta meg számításait, távozása a sajtóban már jó ideje napirendi ponton szerepel. Múlt nyáron az angol bajnokság (Premier League) mezőnyéből a West Ham United, az Everton és a Newcastle United egyaránt érdeklődött iránta.

Ramsey gyakori sérülései miatt sokszor harcképtelen, amikor pedig játszik, akkor is jobbára csak kiegészítő emberként számítottak rá, pedig már a harmadik különböző edző irányítja csapatát. Az első szezonjában 35, a másodikban 30 tétmeccsen lépett pályára, ám szerepvállalásainak nagy részét csak csereként tette meg.