Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Angliában köthet ki Gennaro Gattuso! – sajtóhír

Olasz sajtóértesülések szerint az angol bajnokságban (Premier League) köthet ki Gennaro Gattuso, aki a Newcastle United irányítását veheti át.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

5 csapat áll még győzelem nélkül 6 fordulót követően az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. Ebbe az ötösbe tartozik a Newcastle United együttese is, amely eddig 3 döntetlent és 3 vereséget tud felmutatni a pontvadászatban. Nem meglepő módon máris felröppentek olyan pletykák miszerint Steve Bruce alatt erősen inog a kispad, és már keresik is az utódját. A Calciomercato legfrissebb beszámolója alapján a “Szarkák” vezetőségének legújabb kiszemeltje nem más, mint az a Gennaro Gattuso, aki a Milan és a Napoli együttesét is irányította korábban, valamint eltöltött egy igen rövid, de annál viharosabb időszakot a Fiorentinánál is a nyár folyamán. A 43 esztendős trénert korábban is hírbe hozták már szigetországi klubbal, még a nyár folyamán a Tottenham kispadjára volt ő az egyik jelölt.

Steve Bruce 2019 nyara óta irányítja a Newcastle együttesét, amellyel 95 mérkőzésen 29 győzelmet, 25 döntetlent és 41 vereséget tud felmutatni.