Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Hiszek magamban és a csapatban”

A Milan remekül kezdte az idényt, hat eddigi meccséből ötöt megnyertek, a Juventus ellen pedig döntetlent játszottak. A remek teljesítményből jócskán kivette a részét a csapat spanyol középpályása, Brahim Díaz, aki Calhanoglu távozása után a 10-es mezszámot is megkapta.

Rá is szolgált a legendás dresszre, hiszen már 3 gólnál és egy gólpassznál tart a bajnokságban. A szombati Spezia elleni találkozón is csereként beállva győztesgólt szerzett. A show-t viszont ellopta tőle Daniel Maldini, aki megszerezte első felnőtt Milanos gólját.
Ez azonban nem szegte kedvét, felvillanyozva nyilatkozott a győzelem után.

“Nagyon örülök a győzelemnek, mert itt mindig nehéz játszani. A Spezia jó futballt játszik, különösen hazai pályán. Jól játszottak, de keményen küzdöttünk és egységesek voltunk. Megpróbáltunk gólt szerezni és nagyon boldog vagyok, mert sikerült kilábalnunk egy nehéz helyzetből. Jól érzem magam, hiszek magamban és az egész csapatban. A legfontosabb, hogy mindent beleadjunk a csapatért. Hiszem, hogy képes vagyok további gólokat szerezni. Tehetséges játékosaink vannak, de az egész csapatban megvan a kvalitás. Erősek vagyunk.”

A Serie A állása