Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: januárban távozna a kegyvesztett játékos – sajtóhír

A milánói alakulattól távozna a chilei szélső, Alexis Sánchez, aki úgy érzi, hogy Simone Inzaghi irányítása alatt nem fogja megkapni a kellő lehetőséget.

(Photo by Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images)

A Calcio Mercato értesülései szerint Alexis Sánchez már januárban eligazolna az Intertől, nem várná meg a jövő nyarat, mert játszani szeretne még karrierje vége felé közeledve.

A 32 éves támadó élvezte Antonio Conte bizalmát, azonban a szezon előtt kinevezett Simone Inzaghi csak sokadik számú csereként számol vele, így érthető, hogy távozna a Nerazzurritól. A hírek szerint volna több olyan európai csapat is aki szívesen látná, a legesélyesebb két spanyol együttes, a Real Betis és a Sevilla, de a Marseille is komolyan fontolgatja a chilei szerződtetését.

Sánchez 2019-ben érkezett az Interhez egy évre kölcsönbe, majd 2020-ban végleg szerződtették őt teljesen ingyen a Manchester Unitedtől, miután nagyon nem jöttek be a számításai a Vörös Ördögöknél, és magas fizetése miatt inkább átigazolási díj nélkül elengedték őt az angolok. A Kék-feketék színeiben 73 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a 32 éves támadó, amelyeken 11 gólt és 19 gólpasszt jegyzett.