Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékosát igazolhatja le a Sevilla! – sajtóhír

A spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Sevilla együttese a legfrissebb sajtóhírek szerint szeretné megszerzni Clément Lenglet játékjogát, aki korábban már futballozott az andalúz csapatban.

A Fichajes legfrissebb beszámolója szerint a Sevilla gárdája mindenképp szeretne igazolni egy középhátvédet a téli átigazolási időszakban, és választásuk a Barcelona játékosára, Clément Lengletre esett. A francia futballistával azt a Jules Koundét pótolnák, akit már nyáron is majdnem elveszítettek, és  hamarosan már egy másik csapat, minden bizonnyal a Chelsea szerelésében fog játszani. A hírek szerint a Barcelona gárdája sem küzd foggal-körömmel azért, hogy megtartsák Lengletet, akit már a nyáron is hírbe hozták az AS Roma, valamint a Tottenham együttesével. A 26 esztendős védő számára mindenesetre nem lenne ismeretlen az andalúz csapat közege, hiszen másfél évet eltöltött a Sevillánál 2017 januárja és 2018 júliusa között. A klubváltás irányába mutat az a tény is, hogy Lenglet ebben a szezonban csak kiegészítő szerephez jutott eddig Ronald Koemannál, aki 3 mérkőzésen küldte őt pályára, mindössze 92 perc erejéig, és ebből 90-et a Getafe elleni bajnokin kapott.

Lenglet a Barcelona színeiben minden sorozatot figyelembe véve 136 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 7 gólt és 2 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2026 nyaráig köti a katalán csapathoz. Piaci értékét 25 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.