Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: “Büszke vagyok rá, hogy Messivel játszhatok…”

Noha Lionel Messi kalandja egyelőre nem sikerült makulátlanul új klubjánál, egyik csapattársa csak szuperlatívuszokban hajlandó beszélni az argentin klasszis személyéről…

(Photo by Tnani Badreddine/Quality Sport Images/Getty Images)

Ugyan Lionel Messi még nem szerzett gólt a Paris Saint-Germain színeiben, ami miatt óhatatlan frusztráltabb és újabban sérüléssel is bajlódik, újdonsült csapattársa, Achraf Hakimi rendkívül boldog, hogy együtt játszhat a hatszoros aranylabdás argentin klasszissal:

“Meglepett a viselkedése, közvetlen és csendes. Nagyon önnyű vele kapcsolatot teremteni. Egyszerűen csak lepasszolom neki a labdát, továbbfutok, ő pedig tökéletesen adja vissza. Nem számítottam rá, hogy távozik a Barcelonától, de amikor meg tudtam, hogy jön, nagyon boldog voltam. Sok nagyszerű játékossal játszottam már, de Messivel még nem, pedig nagyon akartam. Büszke vagyok arra, hogy ilyen jó futballistával az oldalamon fejlődhetek. Figyelni fogom, hogy hogyan edz és játszik. Erősödik vele a csapat. Azonos nyelvet beszélünk, és szépen apránként összecsiszolódik majd a társaság.”

A PSG a Bajnokok Ligája következő körében a tavalyi döntős Manchester City ellen vívhat csúcsrangadót, egyelőre mindenki azt várja, hogy vajon Messi jelen lehet-e az összecsapáson sérülése miatt.