Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ancelotti: “felesleges az összehasonlítás Zidane játékával…”

Az olasz úriember ezúttal is nyíltan válaszolt a sajtó által feltett kérdésekre, olyan nevekre is kitérve, mint Toni Kroos, Karim Benzema és Zinedine Zidane.

Újabb fordulójához érkezett a Bajnokok Ligája, így a Real Madrid olasz menedzsere ismét a sajtó elé állt a Sheriff Tiraspol elleni találkozót megelőzően.

Sheriff Tiraspol

“A Sheriff kiválóan teljesített mind Zágrábban, mind pedig a Shaktar elleni első fordulóban. Egy kevésbé ismert csapatról van szó, amely pont ezáltal okozhat számunkra is meglepetést…

Dani Carvajal sérülése

“Rengeteg problémánk adódott a védelemben, Marcelo, Mendy és most Carvajal sérülése… Rodrygo és Lucas játéka azonban remekül kiegészíti a védőink munkáját, így rájuk bármikor számíthatok szerencsére.

Zinedine Zidane távozását követően megváltozott a játék

“Nehéz lenne erről ítélkezni, hiszen a csapat kerete is megváltozott, így nem lehet teljes az összehasonlítás. Zidane három Bajnokok Ligáját nyert egymás után, ennél jobban nem is szerepelhetett volna. Én jelenleg a harmadikra hajtok…

Toni Kroos visszatérése

“Toni Kroos visszatérésével olyan középpályával rendelkezünk, mint még soha. Valverde, Camavinga és a fiatalok olyan lehetőségeket biztosítanak számomra, amelyet az előző ittlétem folyamán sem tapasztaltam.

Karim Benzema

Karim Benzema elkötelezettsége egy áldás számunkra. Minden dicséretet megérdemel, amit a sajtótól kap jelenleg…