Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: 45 millió euróba kerülhet a Sevilla csatára

Régen költött már komolyabb összeget a támadószekció fiatalítására és megerősítésére az Arsenal. A londoni együttes állítólag bejelentkezett a Sevilla támadójáért, Youssef En-Nesyriért.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

A 24 esztendős En-Nesyri alapember az Európa-ligában címvédő Sevillaban, amely jelenleg a spanyol bajnokság mellett a Bajnokok Ligájában vitézkedik. A marokkói válogatott támadót már tavasszal is összekötötték több topcsapattal. A Málagaban nevelkedett játékost állítólag a Manchester United, a Liverpool és a Paris Saint-Germain is kinézte magának.

A Daily Mail információja szerint jövő nyáron az Arsenalnak minimum 45 millió eurót kellene fizetnie En-Nesyriért, akit 2025-ig köt szerződés a Julen Lopetegui edzette gárdához.

En-Nesyri nem az első marokkói támadó lenne az Arsenal történetében. Korábban Marouane Chamakh próbálkozott az Emirates-ben, de három év alatt nem tudta igazolni tehetségét 2010. és 2013. között. Igaz, ő megragadt a Premier League-ben a 2016-is visszavonulásáig. Előbb a Crystal Palace-nál, majd a Cardiffnál számítottak a szolgálataira.