Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Szenzáció! Madridban nyert párbajt Sheriff! – videóval

Hiába Karim Benzema történelmi találata, a Sheriff Tiraspol a szezon meglepetését szállította a Real Madrid otthonában!

(Photo by Berengui/DeFodi Images via Getty Images)

Egészen hihetetlen képsoroknak lehettek a szemtanúi azok, akik a keddi játéknap folyamán a papírformának tűnő madridi összecsapást választották, hiszen a hazai gála elmaradt, a Sheriff pedig a kiírás meglepetését hozta idegenben.

Carlo Ancelotti csapata ráadásul egyáltalán nem azért kapott ki, mert lenézte volna az ellenfelét, Karim Benzema, Vinícius Jr és Eden Hazard rohamozásai azonban ezúttal közel sem voltak olyan élesek mint a spanyol élvonalban, így a Sheriff már az első félidőben szállította a vezetést, ezzel megdöbbentve a spanyol házigazdát.

A második játékrészben ugyan Karim Benzema értékesíthetett egy büntetőt, amelynek köszönhetően beérte az örök ranglistán Raúl González számait, azonban a vezetés ezt követően sem jött össze, Thil hajrában szerzett bombája pedig hihetetlen nehéz helyzetbe hozta a Real Madrid együttesét.

A Sheriff Tiraspol így egészen megdöbbentő módon 6 ponttal áll a csoportja élén, míg a Real Madrid mindössze 3 ponttal áll a második helyen.

Real Madrid  – Sheriff Tiraspol 1-2 (0-1)
Gólszerzők: Karim Benzema (65.) ill. Jakhshibaev (25.) Thil (90.)
Kiállítás: – ill. –

Real Madrid: Courtois, Nacho (Rodrygo 66.), Militao, Alaba, Miguel (Kroos 66.), Casemiro (Modric 66.), Camavinga, Valverde, Hazard (Jovic 66.), Vinicius, Benzema.
Vezetőedző: Carlo Ancelotti

Sheriff: Athanaslidis, Costanza, Hurtado, Dulanto, Cristiano, Addo, Kolovos  (Nikolov 92.), Thill, Traore, Velez, Yakhshiboev (Bruno).
Vezetőedző: Yuriy Vernydub