Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Thomas Tuchel nem számíthat kulcsemberére a Juventus ellen!

Thomas Tuchel, a BL-címvédő Chelsea együttesének menedzsere legutóbbi sajtótájékoztatóján tudatta, hogy nem számíthat a Juventus elleni csoportmérkőzésen N’Golo Kantéra, aki pozitív koronavírustesztet produkált.

(Photo by Visionhaus/Getty Images)

Nem épp a legkönnyebb szezonkezdet ez N’Golo Kanté számára, a francia középpályás ugyanis több apróbb problémával is küszködik az idény első felében. Először a szeptemberi világbajnoki selejtezők során szenvedett apróbb izomsérülést, amiből nemrég épült fel és állhatott ismét Thomas Tuchel rendelkezésére. A német mester most viszont a Juventus elleni BL meccs előtti sajtótájékoztatón közölte, hogy Kanté pozitív koronavírustesztet produkált, így egy ideig ismét nem számolhat a középpályással.

Sajnos N’Golo tesztje pozitív eredményt hozott, ezért a következő két meccsen nem számíthatunk a szolgálataira. Jelenleg karanténba vonult és követi a rá vonatkozó előírásokat.

Kanté így biztosan kihagyni kényszerül a Juventus elleni találkozó mellett a hétvégi, Southampton elleni bajnokit is, és jelenleg az is kérdéses, hogy az októberi válogatott meccseken pályára léphet-e.